Coördinatie van verpleging
en verzorging aan huis
 

010 - 476 48 44

planning@zusterminnaar.nl

lettergrootte

12 14 16

Coördinatie van verpleging en verzorging aan huis

 

U bent op zoek naar persoonlijke zorg? Zuster Minnaar is een organisatie die sinds 1971 ervaring heeft in het coördineren van professionele zorgverlening, verpleging en verzorging aan huis.

 

Zuster Minnaar biedt een unieke en exclusieve formule waarin de zorg en verpleging in uw eigen vertrouwde woonomgeving vanzelfsprekend is.

 

Maatwerk, exclusiviteit, passievol, enthousiasme, motivatie en persoonlijke aandacht maken het verschil.

 

Ons zorgaanbod bestaat uit zorg na of ter voorkoming van opname in een ziekenhuis of verpleeghuis, ouderenzorg en ouderen begeleiding, psychogeriatrische zorg en terminale en palliatieve zorg. Ons zorggebied is vooral gericht op regio Rotterdam - Rijnmond. Voor 24 uurs thuiszorg zijn wij landelijk actief.

 

Zuster Minnaar heeft vele mogelijkheden voor persoonlijke verzorging en thuiszorg, bekijkt u ze op onze site.

 

 

Prezo kwaliteitskeurmerk - het 2e (deel-)certificaat behaald!

 

Zuster Minnaar plaatst de kwaliteit van leven van de cliënt voorop. Mede hierom hebben wij er voor gekozen om het Prezo kwaliteitskeurmerk te gaan behalen. Inmiddels hebben wij de eerste twee (van de drie) certificaten behaald. In oktober van dit jaar verwachten wij het derde en laatste certificaat te behalen.

Centraal in PREZO staan de prestaties die medewerkers en de organisatie leveren aan de cliënt. Bijvoorbeeld: 'De cliënt voelt zich thuis in zijn leefomgeving'. Het gaat hierbij niet meer primair om randvoorwaarden (structuren en processen), zoals in een eerdere generatie kwaliteitssystemen, maar om denken vanuit uitkomsten voor de cliënt (prestaties).

 

Zuster Minnaar presteert met een 8,9 hoog boven het landelijk gemiddelde!

Onze cliënten waarderen de zorgverlening van Zuster Minnaar en de zorgverleners met een 8,9! Hier zijn we trots op! Onlangs heeft Zuster Minnaar een onafhankelijk cliënt tevredenheidsonderzoek uit laten voeren door Facit volgens de richtlijnen van de CQ-index. Lees verder op de pagina clienttevredenheidonderzoek.

Daarnaast staat Zuster Minnaar sinds November 2017 op Zorgkaartnederland.nl, wij waarderen het erg wanneer u op zorgkaart nederland u ervaring met Zuster Minnaar wil delen. Wanneer u een waardeing achter laat op zorgkaart nederland betreffende Zuster Minnaar helpt u niet alleen ons er mee, zodat wij kunnen leren van u waardering. Maar ook anderen met het maken van een passende keuze bij de zorgvraag. Bij voorbaat dank!

 

Volg ons op Social Media, blijf dagelijks op de hoogte van ontwikkelingen in de zorg