Coördinatie van verpleging
en verzorging aan huis
 

010 - 476 48 44

planning@zusterminnaar.nl

lettergrootte

12 14 16

Gespecialiseerd in het organiseren en coördineren van 24-uurszorg en nachtverpleging en -verzorging aan huis!

 

U bent op zoek naar persoonlijke zorg? Zuster Minnaar is een organisatie die sinds 1971 ervaring heeft in het coördineren van professionele zorgverlening, verpleging en verzorging aan huis.

Zuster Minnaar biedt een unieke en exclusieve formule waarin de zorg en verpleging in uw eigen vertrouwde woonomgeving vanzelfsprekend is. 

 

Maatwerk, exclusiviteit, passievol, enthousiasme, motivatie en persoonlijke aandacht maken het verschil.

 

Dezelfde dag kan de zorg voor u georganiseerd en ingezet zijn. Ons zorggebied is vooral gericht op regio Rotterdam - Rijnmond en omstreken. Voor 24 uurs zorg zijn wij landelijk actief.

 

Zuster Minnaar heeft vele mogelijkheden voor persoonlijke verzorging en thuiszorg, bekijkt u ze op onze site.

  

Zuster Minnaar is in het bezit van het Prezo Gouden kwaliteitskeurmerk !

 

Prezo versterkt het kwaliteitsbewustzijn op de werkvloer en zorgt er voor dat Zuster Minnaar in haar bemiddeling het verschil maakt voor haar clienten.

Ofwel: om u verantwoord en veilig te verzorgen, met aandacht voor uw wensen en mogelijkheden. Bij PREZO gaat het om de "prestaties" voor u. 

 

Wij waarderen het erg wanneer u op zorgkaart nederland u ervaring met Zuster Minnaar wil delen. Wanneer u een waardeing achter laat op zorgkaart nederland betreffende Zuster Minnaar helpt u niet alleen ons er mee, zodat wij kunnen leren van u waardering. Maar ook anderen met het maken van een passende keuze bij de zorgvraag. Bij voorbaat dank!

 

Volg ons op Social Media, blijf dagelijks op de hoogte van ontwikkelingen in de zorg