Coördinatie van verpleging
en verzorging aan huis
 

010 - 476 48 44

planning@zusterminnaar.nl

lettergrootte

12 14 16

 

Ervaringen

 Klilk voor ervaringen

 

Nogmaals onze grote waardering voor de liefdevolle zorg in de laatste dagen van het leven van onze vader. Het heeft het voor ons wat dragelijker gemaakt. Blijf dit doen voor anderen.

 

"Mijn moeder heeft dankzij “zuster Minnaar” nog drie heerlijke jaren thuis gehad in Oostvoorne. Wat een voldoening zullen jullie hebben met dit werk en al zoveel jaren! Graag wens ik u, ook namens m’n broers en zus, alle goeds toe voor de toekomst."

 

"Hierbij wil ik nog even benadrukken dat we onder de indruk waren van de grote inzet van jullie medewerksters. We hebben de zorg ervaren als zeer respectvol, geduldig en liefdevol. Er was altijd een luisterend oor. Het was een opluchting om met een gerust hart naar huis te kunnen gaan en het over te laten aan hun goede zorgen."

 

"Ik wil jullie namens mijn moeder, zussen en broer bedanken voor de wijze waarop de organisatie “Zuster Minnaar” wordt geleid. Toen mijn moeder plotseling geheel hulpbehoevend werd, hebben jullie ons erg goed geholpen om de organisatie rond de zorg aan mijn moeder op te zetten en haar de beste zorg gegeven. Daarvoor heel hartelijk dank; de manier van samenwerken was, en is, altijd heel prettig verlopen. Dank namens de hele familie!"

 

Lees ook de ervaringen op zorgkaartnederland.nl